ich-zapfe

Låsering til 5/16" slange & stik - Rød, til ølledninger & hanesystemer


Varenummer 452531

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 8.26
DKK 6.48 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Låsering til 5/16" slange & stik - Rød, til ølledninger & hanesystemer

Med vores låsering til 5/16" slange & stik i den iøjnefaldende røde farve er du sikret en ubekymret øloplevelse hver gang. Uanset om du er professionel caterer eller ølentusiast, er denne låsering et uundværligt tilbehør til enhver ølledning eller hanesystem.

Egenskaber

  • Pålidelig sikkerhed:Vores låsering giver dig en pålidelig sikkerhed og sikrer, at slanger og stik ikke kan fjernes ved et uheld.
  • Materiale af høj kvalitet:Vi har valgt materialer af høj kvalitet til vores låsering, så den er robust og langtidsholdbar.
  • Universal applikation:Denne låsering er alsidig og passer til ethvert 5/16" slange og stik, uanset producent og model.
  • Æstetisk design:Med sin iøjnefaldende røde farve tilføjer vores låsering et strejf af elegance til dit øltilbehør og gør det nemt at identificere den pågældende slange og stik.
  • Bekymringsfri brygning:Med vores låsering behøver du ikke længere bekymre dig om utilsigtet afkobling af slanger og stik under brygning og servering.
  • Nem at bruge:Vores låsering er nem at montere og fjerne, så du kan skifte dine ølledninger og hanesystemer uden problemer.
  • Eksklusivitet til 5/16" slanger:Denne låsering er specielt designet til 5/16" slanger og stik og passer derfor perfekt til dit øltilbehør.
  • Kundeorienteret sikkerhed:Vi har kundernes sikkerhed i fokus og har derfor designet vores låsering til at beskytte dit øltilbehør mod utilsigtet fjernelse af slanger og stik.
  • Alsingig i brug:Vores låsering kan bruges til enhver ølledning eller hanesystem og sikrer pålidelig sikkerhed og beskyttelse.
  • Gaveidé til ølelskere:Vores låsering er en perfekt gaveidé til ølentusiaster og professionelle cateringfolk.

Du kan nu koncentrere dig helt og holdent om at brygge og servere din øl og skabe den perfekte øloplevelse uden afbrydelser eller bekymringer. Med vores låsering kan du være sikker på, at dit øltilbehør altid vil forblive på sin plads og leverer den forventede kvalitet hver gang.

Derudover er vores låsering nem at bruge og kan monteres og fjernes med lethed, så du kan skifte mellem forskellige ølledninger og hanesystemer uden besvær.

Vores låsering er en eksklusiv tilføjelse til ethvert øltilbehør og er specielt designet til 5/16" slanger og stik. Den iøjnefaldende røde farve giver dit øltilbehør et strejf af elegance og gør det nemt at identificere den pågældende slange og stik.

Køb nu vores låsering til 5/16" slange & stik - Rød, til ølledninger & hanesystemer og oplev en bekymringsfri brygning og skænkning hver gang!

Vare-ID 452531
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 5 g
Nettovaegt 5 g
Dimensioner 100×100×100mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: